موارد مصرف و عوارض آسنترا

موارد مصرف و عوارض آسنترا : در صورتی که شما در اطرافیان خود شخص افسرده را داشته باشید حتما با این دارو آشنایی دارید. آسنترا از داروهای مشهور ضد افسردگی می باشد که پزشکان آن را برای بیماران به دلیل کم عارضه بودن این دارو به نسبت داروهای دیگر ،تجویز می نمایند.

دلایل مختلفی برای بروز افسردگی وجود داشته است مثلا گاهی فرد به دلیل مشکلات عاطفی، اقتصادی و… ترجیح میدهد که در یک گوشه تنها بنشینید. لازم است بدانید افسردگی از مواردی می باشد که اگر به موقع درمان نشود می تواند منجر به ایجاد اختلال های جدی در فعالیت های فرد شود و حتی آن ها را کاملا مختل نماید.

موارد مصرف آسنترا

با وجود اینکه می توان افسردگی را به وسیله تکنیک های روان شناسی تا حد زیادی کاهش داد ولی وقتی افراد به پزشک مراجعه می کنند داروهای مفیدی برای آنها تجویز می شود که می تواند به درمان افسردگی شان کمک کند. آسنترا یکی از این داروهاست.

آسنترا در سال 2007 به عنوان یکی از پرمصرف ترین داروهای ضدافسردگی در ایالات متحده شناخت شد. همانطور که اشاره کرده ایم برای درمان های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد که می توان به درمان افسردگی، حملات پانیک، سندرم پیش از قاعدگی ، اختلالهای جبری وسواسی، فوبیا و ترس اشاره نماییم.

آسنترا

تداخل های دارویی با آسنترا

این دارو نیز مانند داروهای دیگر تداخل های دارویی داشته که موارد زیر را شامل می گردد:

  • – داروهای ضد افسردگی
  • دیازپام 
  • – سایمتدین
  • – داروهای پارکینسون
  • – تولبوتامید
  • – رسپریدون
  • – کلونیدین
  • – لینزولید
  • – متیلن بلو
  • – کاربامازپین
  • –  فنی توئین

چگونگی مصرف دارو

موارد مصرف و عوارض آسنترا : حتما برای میزان مصرف دارو و چگونگی آن باید پزشک دستورات لازم را داده باشد و در زمان مصرف به توصیه های پزشک دقت لازم را داشته باشید.

هیچ وقت بدون تجویز پزشک مصرف دارویی را زیاد یا کم نکنید یا اینکه اقدام به قطع دارو ننمایید حتی اگر پس از مصرف بهبودی را در خودتان مشاهده نکردید باید بعد از نظر پزشک اقدامات لازم صورت بگیرد. این امکان وجود دارد که در ابتدای مصرف دارو ،پزشک دوز کم را تجویز کند و سپس آن را زیاد نماید تا دوره ی مصرف دارو به اتمام برسد.

نکات مهم در رابطه با مصرف آسنترا

1)هیچ وقت به صورت ناگهانی اقدام به قطع مصرف دارو نکنید 2)بهتر است آسنترا را در شبها هنگام خواب یا صبح مصرف نمایید 3)اگر عوارضی را در رابطه با مصرف دارو مشاهده کردید حتما به پزشک مراجعه کنید 4)هیچ وقت بدون تجویز پزشک میزان دوز دارو را زیاد یا کم نکنید 5)اگر می خواهید از تهوع مصرف دارو پیشگیری کنید بهتر است مصرف آن همراه با یک وعده ی غذایی باشد 6)مصرف دارو می تواند منجر به خواب آلودگی شود پس از انجام کارهای که نیاز به تمرکز دارند مثل رانندگی جدا خودداری نمایید 7)در زمان بارداری و شیردهی حتما باید با نظر پزشک مصرف گردد 8) در زمان دوره مصرف دارو، برای قرار گرفتن در زیر نور خورشید حتما از عینک افتابی و کرمهای ضد آفتاب استفاده کنید 9)اصلا در زمان مصرف دارو نباید از الکل استفاده کرد 10)در صورتی که یک نوبت مصرف دارو را فراموش کردید اگر قبل از یک ساعت آن را به خاطر اوردید سریعا برای مصرف اقدام نمایید در غیراینصورت وعده را رد کرده و در وعده ی جدید آن را مصرف کنید.

عوارض جانبی دارو

موارد مصرف و عوارض آسنترا : این دارو نیز مانند داروهای دیگر عوارضی را ممکن است داشته باشد که می تواند به اختلال های جنسی ،تعریق، ترمور،بی خوابی ، کم شدن میزان اشتها ، خواب آلودگی ،حالت گیجی، کم شدن وزن، اسهال ،یبوست اشاره نمود.معمولا این عوارض خفیف هستند و پس از اینکه دارو دیگر مصرف نشود از بین خواهند رفت.