به بخش مشاوره سایت پزشکان ایرانی خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از دیگر کاربران این مجموعه. طراحی سایت توسط اینتن

مشکل کم کاری تیرویید لب مرز چطور حل میشه؟

0 امتیاز

سلام روز تون بخیر خسته نباشید.من 29 سالمه وسه سال هست که برای بارداری  اقدام کردم قبلا تمام آزمایشاتم رنج نرمال داشتند ولی به خاطر استرس شدیدی که دارم برای بارداری آزمایش هفته پیشم اینطور شده                                                                  FBS=76              T4=117    (60-160)Refrance range                            T3=1.08      (0.6-1.9)Refrance range

TSH  =5.11 (0.2-5.5)Refrance range

FSH=6.63         folicular phase:3-14.4        luteal phase:1.5-11.5             postmenopausal:21.7-153(>50)        midcycle:5.8-21

vitamin d3 37.5                 LH:3.97           Prolactin:28.8  

که به دستور متخصص زنان ویتامین D3 رو قرص گرفتم برای افزایش وگفتند که برای بارداری TSH بایستی پایین بیاد.استان ما متخصص غدد فقط یک نفر هست که ماهانه هم نوبتش رو نمیشه گرفت خواهشمندم با توجه به شرایط و آزمایشات بفرمایید چه اقدامی انجام بدم ؟ممنون از وقتی که میذارید

سوال شده اسفند 25, 1394 در غدد بوسیله ی بی نام

پاسخ شما

نام شما برای نمایش - اختیاری
حریم خصوصی : آدرس ایمیل شما محفوظ میماند
تایید نامه ضد اسپم:
برای جلوگیری از این تایید در آینده, لطفا وارد شده یا ثبت نام کنید.
...